• Byggmann

B118 – AMADORA

KLASSISK MED RENE LINJER

Amadora er en klassisk bolig med et moderne ytre av både stående og liggende kledning. Med sin åpne stue- og kjøkkenløsning, fire soverom og loftstue, er det en bolig for hele storfamilien.

Boligen har et lite overbygd inngangsparti som tar deg videre inn til husets gang, med gode garderobeløsninger. Herifra kan du ta deg videre inn til boligens første bad, eller videre inn til en sosial stue og kjøkken sone. Her i fra kan du ta deg videre til boligens uteområde, hvor du kan nyte frokosten i sola.

I boligens andre etasje finner du fire soverom, et bad, et praktisk vaskerom og en ekstra TV-stue. Amadora har garasje og sportsbod integrert i bygningskroppen.

TEKNISK DATA

Bruksareal: 194,40 m²
Bebygd areal: 112,20 m²
Største lengde: 11,30 m
Største bredde: 10,50 m
Antall soverom: 4
Energimerking: Oransje - B

PLANTEGNINGER

1. ETASJE

2. ETASJE

FASADE

ØNSKER DU MER INFORMASJON?

FYLL UT SKJEMAET, SÅ KONTAKTER VI DEG FOR EN HYGGELIG BOLIGPRAT

    ARKITEKT

    ALT KAN TILPASSES FOR Å IMØTEKOMME DERES ØNSKER OG BEHOV

    Fordelene med å bygge et helt nytt hus, er at du kan få det akkurat slik som du vil. Trolig finner du en husmodell i vår katalog som kan passe, men kanskje ønsker du å tilpasse boligen etter egne ønsker og behov.

    Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bi fornøyd, og hjelper deg hele veien fra idé til ferdig bolig. Vi har fagkunnskap og gir gode råd for at du skal få bygget en bolig som passer deg helt perfekt.

    Trykk her for lese mer om arkitekttjenester fra Byggmann.