• Byggmann

B128 – SKJONG

KLASSISK OG ROMSLIG

Med sine fem soverom og to stuer er Skjong en klassisk bolig, med plass for hele storfamilien. To fulle etasjer gir boligen mange spennende muligheter.

Med sine 238 kvadratmeter er Skjong en tradisjonsrik familiebolig. Her ønskes du velkommen inn i en stor entre, med tilgang til trapp til andre etasje. Første etasje har i tillegg et bad, et stort soverom, en stue og et kjøkken. I tillegg har vaskerommet en egen utgang, perfekt for familier med små barn. I boligens andre etasje finner du fire store soverom, bad og gode garderobeløsninger. I tillegg har du her en sjenerøs loftsstue med utgang til veranda.

TEKNISK DATA

Bruksareal: 238,40 m²
Bebygd areal: 145,50 m²
Største lengde: 13,50 m
Største bredde: 12,60 m
Antall soverom: 5
Energimerking: Oransje - B

PLANTEGNINGER

1. ETASJE

2. ETASJE

FASADE

ØNSKER DU MER INFORMASJON?

FYLL UT SKJEMAET, SÅ KONTAKTER VI DEG FOR EN HYGGELIG BOLIGPRAT

    ARKITEKT

    ALT KAN TILPASSES FOR Å IMØTEKOMME DERES ØNSKER OG BEHOV

    Fordelene med å bygge et helt nytt hus, er at du kan få det akkurat slik som du vil. Trolig finner du en husmodell i vår katalog som kan passe, men kanskje ønsker du å tilpasse boligen etter egne ønsker og behov.

    Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bi fornøyd, og hjelper deg hele veien fra idé til ferdig bolig. Vi har fagkunnskap og gir gode råd for at du skal få bygget en bolig som passer deg helt perfekt.

    Trykk her for lese mer om arkitekttjenester fra Byggmann.