• Byggmann

OM OSS

BYGGMESTER T.A GUSTAVSEN AS

Byggmester T.A. Gustavsen AS er et solid byggmesterfirma som holder til i Seljord, Telemark. Vi har siden oppstarten i 2007 blitt 9 ansatte. Fellesfor alle ansatte er at de er lokale, dyktige og stolte håndverkere. Ved siden av Mesterbrev og fagbrev/svennebrev, så har vi også ansatte med kurs i Håndverkerens Våtroms Veileder, 3-partskontroll, Plan- og bygningsloven, styringssystemer m.m. Firmaet er også stolt over å være godkjent lærebedrift og har til enhver tid lærlinger og/eller skoleelever engasjerte.

Byggmester T.A.Gustavsen AS har sentral godkjenning for søker, prosjektering, utførelse og kontroll i tiltaksklasse 1. Vi har også etablert godt samarbeid med firmaer innen andre fagområder og kan derfor levere totalprosjekter. Vi er i tillegg stolt forhandler av garasjer, hytter, hus og flermannsboliger for boligkjeden Byggmann.

«Byggene vi setter opp,setter vi opp med utgangspunkt i at vi skal flytte inn selv»

– Tor Arne Gustavsen, Byggmester & daglig leder

Følg oss gjerne i sosiale medier

På  Facebook siden vår kan du holde deg oppdatert på hva som skjer på byggeplassene og andre prosjekter vi holder på med. Her må du mer enn gjerne sende oss melding om du har spørsmål eller andre forespørsler. På Instagram  deler «gutta» uformelle bilder fra hverdagen som tømrer. Ledige stillinger med mer finner du på LinkedIn.