• Byggmann

301 – HAVSULE

HØYREIST RORBU I KLASSISK UTFORMING MED STÅENDE KLEDNING OG MØNTE TAK.
Havsule er den perfekte hytte å plassere ved sjøen, og er skapt for deg som drømmer om et sted hvor du kan dyrke interesser samtidig som du har en komplett hytte for familien.

I første etasje finner du et stort rom som er ment for oppbevaring av båt. Brede porter i begge ender av bygget gjør at det er enkelt å få båten ut og inn av rorbuen, og langveggene egner seg godt til oppbevaring av fiskeutstyr og vedlikeholdsprodukter til båten. Du finner også et grovkjøkken for sløying av fisk i denne etasjen, samt adskilt trappeoppgang til oppholds- og soverom i andre etasje.

Går du opp trappen kommer du inn i en trivelig stue-/kjøkkenløsning med plass til både sittegruppe og spisebord. Taket er mønt, så det er høyt under taket og lyset fra vinduene gjør dette til et godt opplyst rom hvor man kan nyte utsikten til sjøen utenfor. Fra allrommet har du også tilgang til hyttens to soverom og et romslig bad.

I rorbuen Havsule kan man samle vennegjengen en sommerkveld, eller være sammen med familien for avkobling.
Begregnet for flat tomt.

TEKNISK DATA

Bruksareal: 95,8 m²
Bebygd areal: 56,9 m²
Største lengde: 9 m
Største bredde: 6 m
Antall soverom: 2

PLANTEGNINGER

1. ETASJE

2. ETASJE

FASADE

ØNSKER DU MER INFORMASJON?

FYLL UT SKJEMAET, SÅ KONTAKTER VI DEG FOR EN HYGGELIG BOLIGPRAT

    ARKITEKT

    ALT KAN TILPASSES FOR Å IMØTEKOMME DERES ØNSKER OG BEHOV

    Fordelene med å bygge et helt nytt hus, er at du kan få det akkurat slik som du vil. Trolig finner du en husmodell i vår katalog som kan passe, men kanskje ønsker du å tilpasse boligen etter egne ønsker og behov.

    Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bi fornøyd, og hjelper deg hele veien fra idé til ferdig bolig. Vi har fagkunnskap og gir gode råd for at du skal få bygget en bolig som passer deg helt perfekt.

    Trykk her for lese mer om arkitekttjenester fra Byggmann.